Hem Väggmålning
Välkommen till Blekinge Sjöfartsmuseum PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Michael Stenqvist
2011-02-17 10:43

Guidade visningar boka på telefon  0454-16360.

Medlemsservice

Kontakta  Fredrik Palm och Linus Norrgård!

De hjälper er gärna med frågor om medlemskap, adressändring eller boka gruppbesök till vårt museum! Eller har ni andra frågor?

Ta gärna kontakt med oss . Telefon: 0454-16360

Medlemskap, vänligen sätt in 200 :-på bankgiro 5347-5505

Obs: Ange namn och adress så kan vi föra in er i mönstringsrullan. Välkommen ombord

Senast uppdaterad 2018-12-05 13:47