Hem Arkivfilmer Sjöfartsmuseet
Välkommen till Sjöfartsmuseet i Karlshamn Obs Stängt för besökare! PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av Michael Stenqvist
2011-02-17 10:43

Sjöfartsmuseet i Karlshamn

Drottninggatan 7

374 35 Karlshamn

Tel . 0454-163 60  ( 9-13)

Jourtelefon Anders Lundquist  0760-277181

Följ vad som händer på Sjöfartsmuseet

Klicka på länken!

———

Sjöfartsmuseet är stängt

På grund av covid-19.

Museet har tillfälligt stängt för besökare tills vidare

med anledning av

regeringens skärpta restriktioner för att minska smittspridningen av covid-19.

Kontakta oss gärna månd-fred 9-13. Tel 0454-163 60.

Medlemsservice

Vi hjälper er gärna med frågor om medlemskap, adressändring eller boka gruppbesök till vårt museum! Eller har ni andra frågor?

Ta gärna kontakt med oss . Telefon: 0454-16360

Medlemskap,vänligen sätt in 250 :- kr på bankgiro 5347-5505.

Obs: Ange namn och adress. Välkommen ombord

Senast uppdaterad 2021-03-18 10:42